Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

(Svenska) Detta sker i Stockholm Fashion District

(Svenska) Detta sker i Stockholm Fashion District

(Svenska) De senaste åren har varit en tid av förändringar i Nacka strand. Projektet Stockholm Fashion District har på många sätt omvandlat området och gjort det till en självklar destination för modesverige. Vi är stolta över att i februari kunna visa upp vårt projekt Stockholm Fashion District för omvärlden!

VD har ordet

VD har ordet

(Svenska) Februari är en intensiv och spännande månad full av förväntningar inför året och den stora öppningen av Stockholm Showroom, ett initiativ framtaget av våra företagsmedlemmar inom mode och konfektion. Det är stort att se så många av våra medlemsföretag gemensamt bygga en stark affärsmötesplats för framtiden.

IUCAB Meeting in Copenhagen

IUCAB Meeting in Copenhagen

(Svenska) I januari bjöds alla medlemsländers representanter in till ett möte i Köpenhamn där vi träffades och diskuterade hur marknaden ser ut idag samt hur den kan komma att se ut framöver i respektive land och även gemensamt.

Modehandeln sätts under lupp

Modehandeln sätts under lupp

Årets första Stilanalys från Svensk Handel Stil är klar. Agenturföretagen samarbetar med Svensk Handel i många avseenden och kan nu erbjuda medlemmar att ta del av intressanta siffror för modebranschen. I analysen sätts utvecklingen i modebranschen 2015 under lupp.

Ingela Larsson – ny expert hos Agenturföretagen!

Ingela Larsson – ny expert hos Agenturföretagen!

Känner du att din affär inte får chansen att blomma ut eftersom du har många bollar i luften, är osäker på vad i verksamheten som skapar lönsamhet, inte hinner med att få processer och flöden att löpa smidigt. Jag kan hjälpa dig att skapa struktur och fokus i din lönsamhetsstyrning.

Månadens medlem: Pierre Henriet

Månadens medlem: Pierre Henriet

(Svenska) Februaris medlemsföretag är ett välkänt namn för den svenska modeindustrins olika designteam. Pierre Henriet har arbetat som agent för exklusiva modetyger sedan 1989 och allt började med att Pierre Henriets pappa, Bastiaan Henriet köpte in sidentyger från Kina.

Månadens medlemsförmån: Advokatfirman Fylgia

Månadens medlemsförmån: Advokatfirman Fylgia

(Svenska) Vad gör du om du blir uppsagd medomedelbar verkan? Hur lång uppsägningstid är lämplig för en distributör eller hur ska du förhålla dig till att din huvudman önskar lägga in en minimiförsäljningsklausul i ert avtal? Att ha bra juridiskt stöd är en av fördelarna med att vara medlem i Agenturföretagen.

1 / 4512345...102030...Last »