Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

Hellenic Swedish Business Forum 2016

Hellenic Swedish Business Forum 2016

On October 3 the Greek Embassy in Sweden arranged the "Hellenic Swedish Business Forum 2016". The location for the event was IVA Conference Centre in central Stockholm and the turnout was large.

VD har ordet

VD har ordet

Sorry, this entry is only available in Svenska.

Medlemspris på Swedish Fashion Councils utbildningar

Medlemspris på Swedish Fashion Councils utbildningar

(Svenska) Agenturföretagen och Swedish Fashion Council (SFC) har gemensamt arbetat fram ett fördelaktigt specialerbjudande till medlemmarna i Agenturföretagen i syfte att i första hand öka kunskapen om omvärld, trender och inspiration.

Söker du agent/distributör?

Söker du agent/distributör?

(Svenska) Vill du nå ut till Sveriges agenter, distributörer, importörer och leverantörer? Som medlem i Agenturföretagen erbjuds du att annonsera till mycket förmånliga priser på såväl den internationella sidan www.commercialagents-scandinavia.com som i Agenturföretagens nyhetsbrev och webbsida.

Månadens Medlemsföretag: Miljöagenturer

Månadens Medlemsföretag: Miljöagenturer

(Svenska) Miljöagenturer säljer kakel, parkett och laminat till återförsäljare i Sverige, Norge och Finland. Företaget som grundades år 1970 har sin bas i Falköping och har lång erfarenhet och känsla för kvalitet och stil. De vet vilka produkter som håller för nordiska byggnormer och klimat.

Vi välkomnar Gunilla & Sofia till teamet!

Vi välkomnar Gunilla & Sofia till teamet!

(Svenska) Under augusti månad har Agenturföretagen ökat kompetensen och förstärkt teamet för att möta framtidens utveckling.

Legal Working Group på besök i Stockholm 

Legal Working Group på besök i Stockholm 

(Svenska) Legal Working Group utgörs av oberoende jurister och fungerar som juridiska rådgivare till IUCABs medlemsförbund. För några veckor sedan besökte de Stockholm där Agenturföretagens advokat Anna-Karin Abdon tog emot dem på Fylgias kontor och de besökte även Stockholm Fashion District där många medlemmar utgår.

1 / 5312345...102030...Last »