Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

(Svenska) Agenturföretagen på Formex

(Svenska) Agenturföretagen på Formex

Sorry, this entry is only available in Svenska.

Tips och anekdoter från nätverket!

Tips och anekdoter från nätverket!

Det har varit fantastiskt roligt att träffa så många medlemmar som inspirerat så oerhört när vi träffat er under vårens seminarium i Göteborg, Malmö och Stockholm!

VD har ordet

VD har ordet

Vi befinner oss nu i den vackra tiden mellan hägg och syren i de flesta delarna av Sverige. Många börjar tänka på semestern som stundar och många har, liksom vi på Agenturföretagen, bråda tider med att planera för de mässor som inleder nästkommande säsong strax därefter.

Nytt medlemsmagasin!

Nytt medlemsmagasin!

Snart kommer nya medlemsmagasinet för 2015-16 från Agenturföretagen i din brevlåda.

Agenturföretagen tipsar om

Agenturföretagen tipsar om

(Svenska) Vill du lära dig mer om den amerikanska retail-marknaden eller hitta en affärspartner inom mode i Nederländerna? Kanske är du nyfiken på skomässan i Riva, Italien? Då är tipsen här nedan för dig!

Member of the month: Life is sweet agency

Member of the month: Life is sweet agency

Efter att i 4 år drivit barnklädesbutiken ”Vildänglar” önskade grundaren Pia Gustavsson ett arbete där tiderna inte var lika fasta men ändå innebar arbete med fantastiska varumärken och kundkontakt.

(Svenska) Årets Agent 2015 har utsetts

(Svenska) Årets Agent 2015 har utsetts

(Svenska) Årets Agent 2015 har utsetts av branschorganisationen Agenturföretagen / Association of Trade Partners Sweden. Motiveringen lyder:​

1 / 3712345...102030...Last »