Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

Save the date! Don’t miss Agenturföretagen’s annual meetings

Save the date! Don’t miss Agenturföretagen’s annual meetings

(Svenska) I Malmö och Stockholm har vi bjudit in Elin Frendberg, ny vd på Swedish Fashion Council, som kommer att dela med sig av sin kunskap kring konsumtionsmönster och köpbeteenden. I Göteborg ser vi fram emot att få presentera Linda Hedström, Svensk Handel Stil.

Member of the month: Showroom 88

Member of the month: Showroom 88

(Svenska) Showroom 88 är är ett agenturföretag verksamt inom modebranschen. Företaget startades 2006 av Hanna Bergman som efter 15 ås erfarenhet från olika positioner i modeindustrin bestämde sig för att starta eget. Showroom 88:as filosofi är...

VD har ordet

VD har ordet

(Svenska) Våren är på väg och så även ekonomin inom EU, det fick jag flera rapporter om under årsmötet på Grand Hotel för International Chamber of Commerce, ICC, där jag representerar Agenturföretagen i styrelsen.

Invitation: IUCAB Warsawa

Invitation: IUCAB Warsawa

(Svenska) Medlemmar i Agenturföretagen är du också en del av ett stort europeiskt nätverk av agenter och distributörer via IUCAB - Internationally United Commercial Agents & Brokers. IUCAB bjuder nu in till ett spännande kongress och B2B–möte med europeiska tillverkare!

Spring VårRuset med Agenturföretagen!

Spring VårRuset med Agenturföretagen!

(Svenska) Den 26 maj springer lag Agenturföretagen vårruset i Stockholm i vanlig ordning. Vill du vara med?

Member of the month: Nyblom Kollén

Member of the month: Nyblom Kollén

(Svenska) Nyblom Kollén AB är ett familjeföretag som startades 1997 och har sedan dess tillverkat hemtextilier med ett uttryck av skandinavisk enkelhet. Både företagets och släktens rötter finns på Stora Holms Säteri med anor från 1600-talet och i familjens ägo sedan 1928.

VD har ordet

VD har ordet

(Svenska) Jag fick möjlighet att lyssna till en av mina största förebilder, Dr. Madeleine Albright. Hon satte fingret på många utmaningar och kom med tänkbara lösningar eller åtgärder i frågor som den om spänningarna mellan Ryssland och Ukraina och mycket annat. Hon fick frågan om vad som ger henne hopp i världen...

1 / 3512345...102030...Last »