Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

Post Davos Nordic Summit, 16 February 2015

Post Davos Nordic Summit, 16 February 2015

(Svenska) Idag, måndagen den 16 februari, är det dags för Post Davos Nordic Summit på Grand Hôtel i Stockholm som samlar över 100 ordföranden och verkställande direktörer från hela Norden. Årets tema är “The New Global Context” och Agenturföretagens VD Helena Waker kommer att finnas på plats.

Fair reports for January and February 2015

Fair reports for January and February 2015

(Svenska) I många branscher inleds året och en ny säsong med medverkan eller besök på en eller flera mässor och handelsplatser. Här följer korta rapporter från några av de mässor Agenturföretagen medverkat i eller driver.

Nominate the agent of the year!

Nominate the agent of the year!

(Svenska) Nominera dig själv eller någon kollega som du tycker är värd titeln Årets agent 2015! Den kandidat som sedan vinner blir vår representant för den internationella titeln Agent of the Year som utses av den internationella organisationen IUCAB - Internationally United Commercial Agents & Brokers.

Medlemsförmån: Mässrabatter

Medlemsförmån: Mässrabatter

(Svenska) Nu är det mässtider för många branscher. Visst vet du att du som medlem har förmånliga priser på samtliga mässor arrangerade av Agenturföretagen?

Member of the month: Oui Group Scandinavia

Member of the month: Oui Group Scandinavia

(Svenska) Oui Group Scandinavia är ett av Agenturföretagens medlemsföretag inom mode. Oui grundades för mer än 60 år sedan i München och drivs nu av tredje generationen i familjen, det unga syskonparet Maya och Danile Gottesdiener.

VD har ordet

VD har ordet

(Svenska) Mitt tips denna månad blir att alltid hälsa vänligt på alla oavsett vilka de är, de kanske är nya för dig, men för dem kan du vara en förebild eller bli den där personen de minns med värme.

New site for Stockholm Fashion District launched

New site for Stockholm Fashion District launched

(Svenska) En ny site för Stockholm Fashion District har lanserats. Här kan man följa allt som händer i distriktet på de olika mässorna, eventen och i showroom-husen.

1 / 3412345...102030...Last »