En av de handelsplatser Agenturföretagen arrangerar är Nordic Shoe & Bag Fair. Inköp av exempelvis textil för jeans på Preview Fabrics & Accessories. Stockholm Fashion District, Nacka strand. Inköp av skor till butik inför en ny säsong. Skjorttyger presenteras för designteam och inköpare på Preview Fabrics & Accessories. Fler än hundra svenska och internationella varumärken har showroom på Stockholm Skohus. Agenturföretagen har mer än 100 års erfarenhet av internationell handel. Förbundsadvokaterna Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon föreläser på mässan Formex tillsammans med CEO Helena Waker.

New site for Stockholm Fashion District launched

New site for Stockholm Fashion District launched

(Svenska) En ny site för Stockholm Fashion District har lanserats. Här kan man följa allt som händer i distriktet på de olika mässorna, eventen och i showroom-husen.

New Report: The fashion industry in Sweden – Statistics and Analysis 2015

New Report: The fashion industry in Sweden – Statistics and Analysis 2015

(Svenska) Den svenska modebranschen fortsätter att växa. Omsättningen var 237 miljarder kronor under 2013, vilket är en ökning med 3,4 procent jämfört med året innan. Exporten växer mer samtidigt som omsättningen på den inhemska marknaden minskar.

Law: (Swedish only)

Law: (Swedish only)

(Svenska) En fråga som vi ofta svarar på är om en agent har rätt till provision på alla order som huvudmannen bekräftat. En del huvudmän hävdar att agenten endast har rätt till provision avseende bekräftade order som levererats. Denna fråga resulterar ibland i dispyter mellan huvudmän och agenter och här reder vi ut vad som egentligen gäller.

The board member of the month: Anneli Klingberg

The board member of the month: Anneli Klingberg

(Svenska) Anneli Klingberg är en klok affärskvinna som bidrar med många goda råd i styrelsearbetet för Agenturföretagen tack vare hennes gedigna erfarenhet från modebranschen.

VD har ordet

VD har ordet

(Svenska) Vilket fantastiskt år vi har lämnat bakom oss, Agenturföretagens 100-årsjubileum. Alla medlemmar som jag mött under året har inspirerat mig mycket och det är spännande att höra era berättelser. Jag tar med mig flera reflektioner från året till det kommande 2015.

Meet us at Formex, 14-17 of January

Meet us at Formex, 14-17 of January

(Svenska) Formex är den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Agenturföretagen finns på plats med en monter för att ta emot nya såväl som befintliga medlemmar. Vi har även sedan flera säsonger tillbaka hållit mycket uppskattade föreläsningar för både utställare och besökare.

Member of the month: Sneaky Steve

Member of the month: Sneaky Steve

(Svenska) Sneaky Steve är ett kreativt företag med stor passion för skor, som grundades i Göteborg år 2000. Deras fokus är skor och accessoarer för män, kvinnor och barn.

1 / 3312345...102030...Last »